heartbeat

Saturday, February 13, 2016

PRE-ORDER 88 LOVE LIFE BOOK Volume 2 (LATEST)




88 LOVE LIFE BY DIANA RIKASARI..

Pernah beli buku ni?? Baru-baru ni da keluar volume 2 dah..Yang paling latest punya..Penulisnya dari Indonesia, so buku ni datang dari Indonesia ke Malaysia..Bahasa indon kah?? Jangan risau, penulis menggunakan bahasa Inggeris, so semua bangsa dan negara boleh baca buku ni.
Buku ni da macam satu kepentingan dah kepada remaja-remaja sekarang ni terutamanya perempuan. Sebabnye buku ni walaupun simple tapi penuh dengan kata-kata yang menarik sesuai dengan gaya hidup kita tak kira lah tua ataupun muda..Ditambah pula dengan gambar-gambar yang menarik. 
Anda berminat nak baca? Nak beli? 

Volume 1 - RM40
Volume 2- RM 50

*Harga tak termasuk postage.

Berminat??
Whatsapp : 017-4865395
atau
Email : farhana.zulkafli96@gmail.com

Nak beli banyak? Harga boleh dirunding, asalkan anda berpuas hati. Volume ke-2 baru keluar, so xbanyak lagi yang jual. Kalau korang nak, boleh la join pre-order ni. X rugi beli buku ni !!!

Meh tengok sikit apa yang ada dalam buku ni :) 






~~tengs and keep in touch~~

0 budak baik comment sini:

Post a Comment