heartbeat

Tuesday, April 19, 2016

Print Gambar Dengan Projekpisca







Banyaknye gambar dalam handphone??
Sayangnye gambar ? Kalau hilang macam mana ni?
Ala nak cuci gambar takut nanti gambar hilang pulak tapi macam mna ni?
Nak bagi hadiah apa ye dekat kawan time birthday diorang ?? hmm
Tercari-cari dekat instagram ke mana nak print gambar murah-murah ?
Tahu kah anda Projekpisca menawarkan harga yang lebih berpatutan dan berbaloi-baloi kot. X rugi pun plus gambar pun cantik-cantik.
Kebanyakan student print dekat Projekpisca sebab harga yang sangat murah dan kena dengan student. Size gambar kami takde la macam polaroid sangat. Biasa-biasa saje. Tapi sangat puas dan cantik.
Range harga yang telah ditetapkan adalah 

1 - 10 pcs : RM 1/pcs
11 - 100pcs : RM 0.80/pcs
101 - 249 pcs : RM0.70/pcs
250pcs dan keatas - RM0.60/pcs

Lagi banyak print, lagi murah kot. Wow !!! Apa tunggu lagi, 

Whatsapp : 013-3981984/ 017-4865395

Gambar boleh dihantar melalui whatsapp, email ataupun dropbox.Segala pertanyaan boleh la hubungi kami melalui whatsapp nombor yang telah diberikan di atas.
Thanks :)

Do follow us at :
Instagram : Projekpisca







~~tengs and keep in touch~~

GIVEAWAY CASH RM500 APRIL PART #2 BY EMAS PUTIH


~~tengs and keep in touch~~

Saturday, February 13, 2016

PRE-ORDER 88 LOVE LIFE BOOK Volume 2 (LATEST)




88 LOVE LIFE BY DIANA RIKASARI..

Pernah beli buku ni?? Baru-baru ni da keluar volume 2 dah..Yang paling latest punya..Penulisnya dari Indonesia, so buku ni datang dari Indonesia ke Malaysia..Bahasa indon kah?? Jangan risau, penulis menggunakan bahasa Inggeris, so semua bangsa dan negara boleh baca buku ni.
Buku ni da macam satu kepentingan dah kepada remaja-remaja sekarang ni terutamanya perempuan. Sebabnye buku ni walaupun simple tapi penuh dengan kata-kata yang menarik sesuai dengan gaya hidup kita tak kira lah tua ataupun muda..Ditambah pula dengan gambar-gambar yang menarik. 
Anda berminat nak baca? Nak beli? 

Volume 1 - RM40
Volume 2- RM 50

*Harga tak termasuk postage.

Berminat??
Whatsapp : 017-4865395
atau
Email : farhana.zulkafli96@gmail.com

Nak beli banyak? Harga boleh dirunding, asalkan anda berpuas hati. Volume ke-2 baru keluar, so xbanyak lagi yang jual. Kalau korang nak, boleh la join pre-order ni. X rugi beli buku ni !!!

Meh tengok sikit apa yang ada dalam buku ni :) 






~~tengs and keep in touch~~