heartbeat

Tuesday, April 19, 2016

Print Gambar Dengan Projekpisca







Banyaknye gambar dalam handphone??
Sayangnye gambar ? Kalau hilang macam mana ni?
Ala nak cuci gambar takut nanti gambar hilang pulak tapi macam mna ni?
Nak bagi hadiah apa ye dekat kawan time birthday diorang ?? hmm
Tercari-cari dekat instagram ke mana nak print gambar murah-murah ?
Tahu kah anda Projekpisca menawarkan harga yang lebih berpatutan dan berbaloi-baloi kot. X rugi pun plus gambar pun cantik-cantik.
Kebanyakan student print dekat Projekpisca sebab harga yang sangat murah dan kena dengan student. Size gambar kami takde la macam polaroid sangat. Biasa-biasa saje. Tapi sangat puas dan cantik.
Range harga yang telah ditetapkan adalah 

1 - 10 pcs : RM 1/pcs
11 - 100pcs : RM 0.80/pcs
101 - 249 pcs : RM0.70/pcs
250pcs dan keatas - RM0.60/pcs

Lagi banyak print, lagi murah kot. Wow !!! Apa tunggu lagi, 

Whatsapp : 013-3981984/ 017-4865395

Gambar boleh dihantar melalui whatsapp, email ataupun dropbox.Segala pertanyaan boleh la hubungi kami melalui whatsapp nombor yang telah diberikan di atas.
Thanks :)

Do follow us at :
Instagram : Projekpisca







~~tengs and keep in touch~~

0 budak baik comment sini:

Post a Comment